Volg ons ook op:

Over deze website: Snurken.nl

Multiple screens compatibility

De website snurken.nl heeft als doel het geven van informatie over de aandoeningen snurken en slaapapneu. De website bestaat uit een uitgebreide verzameling teksten die rechtstreeks of zijdelings met snurken, slaapapneu of een andere slaapstoornis te maken hebben.

Het samenstellen van de onderwerpen en het schrijven van de teksten wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan. We streven er naar om onze content zo objectief, informatief en up-to-date mogelijk te (be)houden.

Snurken.nl is onderdeel van het bedrijf ‘Hilleboe’ dat is opgericht in 2013. Hilleboe is een multimediaal marketing bedrijf en beheerd meerdere informatieve kanalen zoals websites en social media accounts in de ‘gezondheidssector'.

Door gebruik te maken van affiliate marketing en het plaatsen van advertenties op onze platvormen zorgen we ervoor dat er voldoende middelen zijn om de informatiestroom steeds verder uit te breiden, aan te passen naar de ontwikkelingen in de sector en onze objectiviteit en zelfstandigheid te behouden.


Misschien ook interesant voor u: