Volg ons ook op:

Oordopjes om beter te slapen

Oordopjes slapen

Datum: 29-01-2018 | Door: Mathijs

Als u ’s avonds gaat slapen bent u natuurlijk van plan om tijdens de nacht heerlijk tot rust te komen. Luid gesnurk van uw partner of kinderen kan deze plannen echter hinderlijk dwarsbomen en voorkomen dat u werkelijk in slaap valt.

Snurken kan enorm veel geluid maken: soms tot wel 90 decibel. Gelukkig is er voor ieder probleem wel een oplossing te vinden. Heeft u nu zelf last van een snurkend gezinslid waardoor u slecht slaapt? Dan bieden wij u een ruime keuze aan praktische en comfortabele oordopjes. Stop ze ’s avonds eenvoudig in uw oren en geniet van de ontstane rust.

De beste oordoppen in één handig overzicht

Bent u op zoek naar comfortabele oordopjes voor het slapen, die het geluid van een snurkende partner of snurkend kind dempen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor mensen als u die regelmatig last hebben van het harde gesnurk van een gezinslid hebben wij een selectie gemaakt van de meeste ideale oordoppen die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Via Snurken.nl vindt u gemakkelijk en zeer overzichtelijk alle online verkooppunten waar u voor het bestellen van deze fijne gehoorbeschermers terecht kunt. Op deze manier kunt u eenvoudig doorklikken en uw gewenste (Anti Snurk) oordoppen direct aanschaffen. Naast het dempen van snurkgeluiden zorgen ze ook voor andere positieve effecten. Zo kunnen ze onder meer voorkomen dat er water in de oren komt en kunnen ze oorpijn tijdens vliegreizen tegengaan.

Welke type oordopjes heeft u nodig?

Natuurlijk snurkt niet iedereen even luid en daarom heeft u verschillende mogelijkheden met betrekking tot het aanschaffen van deze gehoorbescherming. Het oordopje van schuimrubber is verkrijgbaar in een wegwerpvariant en vormt een perfecte oplossing wanneer u slechts incidenteel last heeft van het gesnurk van uw partner. Dit type dopjes reduceert het geluidsniveau met gemiddeld 10 tot 30 decibel. De schuimrubberen oordopjes zijn het meest voordelig in de aanschaf.

Soms zijn meer drastische maatregelen nodig, zeker wanneer uw bedpartner hardnekkig en zeer luid snurkt. Kies in dit geval voor oordoppen van nog hogere kwaliteit. Deze zijn doorgaans wat duurder, maar bieden ook aangename extra opties als een slaapfilter. Voor kinderen zijn er tevens fijne oordopjes in kleiner formaat verkrijgbaar. Of pak het gesnurk bij de veroorzaker aan door middel van diverse anti snurk middelen.


Oordopjes voor het slapen, bekijk, vergelijk en bestel: