Anti Snurk Neusspreiders

Anti Snurk Neusspreiders

Snurken is in 75% van alle gevallen het gevolg van een te nauwe of geblokkeerde neusingang. Doordat er (bijna) geen lucht door de neus naar binnen kan, wordt u gedwongen door uw mond te gaan ademen. Omdat de lucht die direct vanuit de mond de keel instroomt een negatieve druk achter in de keel veroorzaakt, ontstaat er een zuigend effect op de zachte keelweefsels en kan er een snurkend geluid ontstaan.

Een neusspreider helpt bij die groep mensen waarbij de oorzaak van het snurken in de neusblokkade ligt. Een neusspreider opent de luchtingang in uw neus en u zult meteen merken dat u meer lucht via uw neus kunt inhaleren. Het snurken wordt minder of verdwijnt helemaal, hierdoor heeft u geen droge mond meer wanneer u wakker wordt en bent u vele malen uitgeruster.

Neusspreider kunnen ook goed door sporters worden gebruikt. De neusspreider zorgt ervoor dat er direct een betere in- en uitstroom van lucht ontstaat. En hoe beter de luchtdoorstroming, hoe beter de ademhaling. Dit kan dan ook prestatie verhogend werken.

Op deze pagina vindt u een selectie van de meest gebruikte en kwalitatief beste neusspreiders tegen snurken.


Anti Snurk Neusspreiders, bekijk, vergelijk en bestel: