Volg ons ook op:

Neusdouches

Neusdouches

Een neusdouche met lauw zout water verwijdert eenvoudig en voorzichtig korstjes en viezigheid uit de neus. Het is makkelijk om te doen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Mensen met hooikoorts of die allergisch zijn voor huisstof voelen zich vaak aanzienlijk beter als ze de neus gaan spoelen.

Door uw neus te spoelen met een neusdouche reinigt u de neus en neusbijholten van overtollig slijm, micro-organismen en allergenen. Een neusdouche is dus een ware uitkomst voor het, op een natuurlijke manier reinigen van de neus. Voor het spoelen van de neus gebruikt u een neusdouche.

Hoe gebruik je een neusspoeler?

Neem gewoon keukenzout zonder jodium of kruiden, lost dat op in lauwwarm water. Giet het water in het ene neusgat en laat het er door het andere uitlopen en omgekeerd.

Voor wie is een neusdouche geschikt?

Een neusdouche wordt ook vaak gebruikt bij verkoudheid en allergieën zoals bijvoorbeeld hooikoorts. Zowel een verkoudheid als hooikoorts kunnen snurken veroorzaken. De klachten van deze aandoeningen kunnen met o.a. een neusspray of neusdouche worden bestreden.


Neusdouches, bekijk, vergelijk en bestel: