Volg ons ook op:

Anti Snurk Keelspray

Anti Snurk Keelsprays

Een anti snurk keelspray brengt een laagje aan op de huig en achter in de keel, waardoor de vibraties sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Er is een ruime keuze aan keelsprays tegen snurken.

Op deze pagina vindt u een selectie van de meest gebruikte en meest effectieve sprays. Er zijn keelsprays die bij snurkers het snurken kunnen stoppen of aanzienlijk verminderen.

Gebruik van een keelspray

Deze keelsprays werken direct en zijn makkelijk in gebruik. De substantie dient achter in de keel, op de tong en de huig gesproeid worden. Hierdoor wordt over de huig een dun laagje aangebracht. Dit gaat het vibreren tijdens de slaap tegen, waardoor het snurkgeluid voor een aantal uur verdwijnt of vermindert.

Een keelspray combineren

Een anti snurk keelspray kan zeer goed worden gebruikt in combinatie met andere medicijnen en hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een snurkbeugel of kinband. Een keelspray is meestal samengesteld uit natuurlijke oliën en vitaminen. Uit consumentenonderzoek blijkt dat een keelspray bij 9 van de 10 gebruikers het snurken stopt of sterk vermindert.

Andere oorzaak van uw snurken

Als een verkoudheid of een allergie de oorzaak van het snurken is, kunt u uiteraard ook een neusspray of andere anti snurk middelen gebruiken om uw snurken te lijf te gaan.


Anti Snurk Keelspray, bekijk, vergelijk en bestel: