Volg ons ook op:

Anti Snurkbeugels

Anti Snurkbeugels

Op deze pagina vind je een brede selectie snurkbeugels. Alle beugels die hier getoond worden zijn online te bestellen. De meeste anti snurkbeugels kun je zelf op een eenvoudige manier passend maken. En sommige worden speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wat is een anti snurkbeugel?

Een anti-snurkbeugel is een tandheelkundige beugel die ervoor zorgt dat tijdens het slapen de onderkaak naar voren wordt gehouden. Hierdoor kan de tong niet naar achteren zakken en wordt de luchtweg verruimd. Zo kun je weer goed ademen en verdwijnt het snurken en/of de lichte vorm van slaapapneu (OSAS).

Wanneer is een anti snurkbeugel aan te raden?

Bijna elke snurker heeft voordeel bij een anti snurkbeugel, mits de reden voor het snurken zich in de mond bevindt. Als je snurkt door bijvoorbeeld een verstopte neus of allergie zijn er weer andere oplossingen te bedenken. Bijkomend voordeel van een anti snurkbeugel is dat deze meestal ook meteen als anti tandenknars-bitje dient.

Als je de diagnose OSAS (Obstructieve Slaapapneu Syndroom) hebt kun je een MRA (snurkbeugel) laten aanmeten bij een specialist. Heb je deze diagnose niet, maar wil je toch stoppen met snurken door een snurkbeugel? Dan kun je zelf een beugel bestellen, deze wordt dan niet vergoed voor de zorgverzekering. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van bijna alle beschikbare anti snurkbeugels en met onze prijsvergelijker vind je altijd de voordeligste.

Meer informatie en uitleg over anti snurkbeugels, hoe deze werken, welke soorten er zijn etc. vind je op de pagina: ‘Wat is een snurkbeugel?’.


Anti Snurkbeugels, bekijk, vergelijk en bestel: