Over ons: Snurken.nl

OVER DEZE WEBSITE: SNURKEN.NL

De website snurken.nl heeft als doel het geven van informatie over de aandoeningen snurken en slaapapneu. De website bestaat uit een uitgebreide verzameling teksten die rechtstreeks of zijdelings met snurken, slaapapneu of andere slaapstoornissen te maken hebben.

We stellen de onderwerpen met zorg samen en schrijven de teksten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We streven er naar om onze content zo objectief, informatief en up-to-date mogelijk te (be)houden.

Snurken.nl is onderdeel van het bedrijf ‘Hilleboe’ dat is opgericht in 2013. Hilleboe is een multimediaal marketing bedrijf en beheerd meerdere informatieve kanalen zoals websites en social media accounts in de ‘gezondheidssector’.

Door gebruik te maken van content marketing, affiliate marketing en het plaatsen van advertenties op onze platvormen zorgen we ervoor dat er voldoende middelen zijn om de informatiestroom steeds verder uit te breiden, aan te passen naar de ontwikkelingen in de sector en onze objectiviteit en zelfstandigheid te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *