Volg ons ook op:

Nozovent Neusspreider


De Nozovent Neusspreider maakt het ademen door de neus eenvoudiger en zorgt ervoor dat u weer heerlijk kunt slapen.

Inhoud: 1 stuk

Merk: Nozovent

Prijs vanaf:

€ 5.24

Beste prijs bij:

Bekijk alle prijzen en webshops. Aantal webwinkels: 5

Productinformatie

Verbetert de ademhaling door de neus! De werking van Nozovent is gebaseerd op het vergroten van de luchtstroom door de neus. Dit is belangrijk omdat ademhalen door de neus beter is dan door de mond. De neus reinigt, verwarmt en bevochtigt de ingeademde lucht. Inademen door de mond betekent dat de verontreinigde lucht direct door de mond in de longen komt. Wat kan leiden tot een droge mond en hoesten. Nozovent verwijdt de neus, waardoor de neustoegankelijkheid aanzienlijk wordt verhoogd. Bij sporters is gebleken dat de stijging van de bloeddruk aanmerkelijk lager is dankzij de verwijde neus. Tijdens het slapen verhoogt de Nozovent de luchtstroom door de neus met 50%. Voor snurkers kan het een uitkomst zijn, omdat door de verhoogde toevoer van de lucht door de neus het snurken afneemt.

Nozovent en snurken: Eén van de meest voorkomende redenen van snurken is een gebrek aan voldoende luchttoevoer door de neus waardoor er met de mond geademd wordt. Hierdoor ontstaat een trilling van het zachte deel van het verhemelte, wat het zagende geluid veroorzaakt en in de volksmond snurken genoemd wordt. Nozovent verwijdt de neusgaten zodanig dat de ademhaling door de mond niet meer noodzakelijk is. Op deze manier beïnvloedt Nozovent het snurkgedrag positief. Onderzoek heeft uitgewezen dat Nozovent het snurken aanzienlijk vermindert. Partners van de proefpersonen waren zeer enthousiast over het resultaat. Nozovent is ontwikkeld en langdurig getest op 50 proefpersonen aan de Universiteit van Götenburg. Bij ruim 80% van de proefpersonen was het snurken aanzienlijk verminderd evenals klachten van een droge keel en mond.

Gebruikersinstructie:
Breng de uiteinden naar elkaar toe en plaats in elk neusgat één vleugel van de Nozovent met de lange zijde naar vorenwijzend. De Nozovent is vervaardigd van een hypoallergeen silicone die geen beschadiging of irritatie aan het neusslijmvlies kan aanbrengen. De Nozovent is schoon te maken met lauw water en zeep.

Prijzen en shops (5)

€ 5.24
Nozovent Snurkers Neusspreider Maat M (1st)
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 75

€ 5.79
Nozovent Neusbeugel Voor Snurkers - Medium 1 Stuk
Op werkdagen voor 16u besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf € 50,-

€ 6.99
Nozovent Snurkers Medium
Voor 22u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 25,-

€ 6.99
Nozovent Snurkers classic 1st
Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Gratis bezorging boven de € 20,-

€ 6.99
Nozovent Snurkers neusspreider maat M 1st
Levertijd 1-2 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 60,-

Reviews: